Krutomýval: díky bohu za Kinga!

1.  Poslední dobou vážně nic nestíhám. Přes týden totiž pořád ještě předstírám, že pracuju, a o víkendech buď vystupuju, nebo natáčím.

2. Ad vystupování: minulej týden se mi na po vystoupení přišla představit Caroline Rhea, což nebylo třeba, protože když sem vyrůstal, tak sem na Tetičku Hildu měl malý zásek.  Takže když mi teď, byť o cca 20 let později, sdělila že mě zrovna viděla na pódiu a že sem „super-funny„, tak mě to samozřejmě docela potěšilo.

3. O to víc mám energie do další etapy svého projektu „geniální sit-com“. Momentálně natáčíme úvodní taneční sekvenci.

4. To by člověk neřek, kolik je to zase práce, dřiny a snahy! Nejen na straně herců, které choreograf celý dnešek honil po setu jak neslehlý dobytek, ale i na straně nebohého režiséra, který na to celé musí dohlížet.

5. A hercům i choreografovi neustále dávat najevo jak fantastičtí sou umělci. Jo,  mají totiž dost křehká ega, na to už sem přišel, takže se s nima musí místy fakt v rukavičkách.

6. Ale což, pár pochval navíc  a nějaké to dodatečné flirtování eště nikoho nezruinovalo, ne?

7. No ale abych se dostal k tomu, proč dnes blahořečím Martina Luthera Kinga.

8. Protože sem po tomhle víkendu tak vyfluslej, že kdybych zejtra měl jít do práce, byť jen předstírat, že fachám, zatímco budu stříhat nově natočený materiál, tak bych to asi nepřežil.

9. Přecijen, nejsem už nejmladší, a ani drogy už na mě nepůsobí tak, jak působívaly. Čehož sem se fakt obával, že se jednou stane, a už je to tady!

10. No ale protože každé třetí pondělí v Lednu se slaví narození a přínos Martina Luthera Kinga, tak zítra je svátek!! Což sem zjistil zrovna teď, když sem psal už asi třetí návrh emailu šéfovi na téma, jak mi doma vybouchl kotel a proto asi nebudu moct přijít do práce, když sem si všiml  že v televizi běží reklamy na nějaké obzlváštní slevy, což se většinou děje za souběhu nějakého svátku. Tak sem to zkontroloval, a je to tak! Zítra se nefachá, třikrát hurá! Hned to bežím někam zapít! A vám doporučuji to samé.

4 komentáře u „Krutomýval: díky bohu za Kinga!

  1. Tak uz som sa aj divil, ze ako som prisiel k tej pocte! Tu sa fachci „duplom“. Dohana sa zameskane za cely uplynuy rok. Aspon u mna…so have a nice free time.

    1. dekuji, nalezite sem si ho uzil. Bylo to bezva. jen by to chtelo takovych king-days vic 🙂

    1. ano, a dokonce sem ji i predal sefovi. nicmene zatim nebyla prijata, a naopak mi bylo nabidnuto misto viceprezidenta firmy. klasicky trik. svudny, priznavam se. ale zatim sem se este svodum noveho a vetsiho zla nepodal….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *