Krutomýval: a kousla se při tom do líčka

1. Pozorně jsem se na ní zadíval, jak si sedá,  dává nohu přes nohu a otevírá svůj notebook. Sledoval jsem jak bojuje s tím, aby z něj mohla promítat. Čekal jsem, až to vzdá a bezradně a zranitelně se podívá okolo sebe.

2. Miluju tu její zranitelnost.

3. Když se na mě podívala, neřekl jsem ani slovo, jen natáhl ruku jejím směrem.  Někdy stačí tak málo. Jen natáhnout ruku. Tím správným směrem.

4. Když jsem jí pomohl, věděl jsem, že bude ten večer moje. Nebylo to poprvé a nebude to naposledy, co jsem něco takového zažil. Rozložit, otevřít, vysypat součástky, a zpátky je přeskládat jinak. Na to jsem expert.

5. Nic pak ale nefunguje tak jak má. Na to jsem taky expert.

6. Ve sklenici na nočním stolku se zachvěla voda, když jsem si jí položil na postel. Chtěla abych zhasl světlo. Zase ta božsky přitažlivá zranitelnost. Zhasl jsem, ale ještě vteřinu před tím jsem se pokochal svým odrazem v jejích nádherně modrošedých očích.

7. Nejradši bych je jí vydloubl pasírovačem česneku. Mám takový, kterým by se to dělalo báječně. Ale už byla tma a cestou do kuchyně pro pasírovač bych se asi zabil.

8. Když zaklapla počítač, po úspěšné prezentaci, vzpomněl jsem si na to, jak jí k sobě padnou čelisti, když si vezmu její bradu do ruky a zatlačím nahoru. Všechno na jejím těle do sebe tak krásně zapadá.

9. Všechno na mém těle tak krásně zapadá do ní.

10. Musím si pořídit nový pasírovač na česnek.

13 komentářů u „Krutomýval: a kousla se při tom do líčka

  1. Poslyš, z tebe se neodvratně stává literát! Moc pěkně napsané, tak akorát na to aby čtenářova fantazie dostala svůj hlt drogy a vyrazila na opojný výlet. Mohl by sis pasírovač nechávat pod postelí. Taková roztomilá parafráze Basic Instinctu! 🙂

    1. „stava literat“ ….to zabolelo, drahy cerfe, priste az pujdes temnou aleji, ohledni se parkrat pres rameno jestli tam ja, moje tvymi slovy zlomene srdce (ego) a muj zbrusu novy pasirovac na cesnek nekde na tebe necihame….

  2. A já si říkám, že tak bezva blogera odněkud znám…, jen, sešel z očí (Blogu), sešel z mysli,
    sakra! 🙁
    Fantazie u muže si cením, neb žádného takového neznám. Zřejmě je to i tím, že se bohužel už kolem mě pohybují muži ve věku dědů, či pradědů.

    1. muj deda mel skvelou fantazi. nedavno sme po nem nasli denik a zjistli ze mame po svete spoustu pribuznejch. diky dedo.

    1. to je ti podobne, furt bys jenom jedla… taky by te momentalne nejoblibenejsi muz mohl obcas nakrmit…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *