Krutomýval: Milý Synátore (VI)

1. Milý Synátore, tak už mě, zdá se, přešla ta nutkavá potřeba pravidelně ti psát a sdělovat ti svá moudra.

2. Blahořečený bůh Cartier mi umožnil na tebe relativně záhy od minulého dopisu spokojeně zapomenout. Neboj, dávky na terapeuta sem ti zdvojnásobil, chápu, že některá rodinou způsobená traumata prostě stojí za excelentní psycho-servis a ten ti taky dopřeju.

3. Tvoje matka ale v tom, že sem na tebe už téměř zapomněl, měla také svou úlohu, protože schramstla prachy co sem ji poslal, a správně pochopila, že to má být držhubné a hlavně fotkoneposílavné a ono co se sejde z očí, sejde z mysli , to všichni víme.

4. Teda do  minulého pátku tomu tak aspoň bylo.

5. V pátek sem měl sraz se svýma daňařema a účetníma. A ty mi tě,  Synu, náhle připomněli.

6. Představ si, že když tě tu (v USA)  nebudu zapírat jako jeden z těch Ježíšových noshledů, Ježuldu, tak se mi dostanou velmi zajímavé daňové úlevy.

7. Co to pro papínka, Bartíku, znamená? To znamená, že část těch tvrdým nicneděláním vydřených tolárků mi zdější vláda vrátí na konto tvého narození.

8. No není to paráda? Já myslím že jo. Hodnej klučík si, Bárte. Tohle je moment, kdy taťulda cítí, že tě možná nemá tak úplně nerad.

9. Trochu mě ale znervózňuje, že zrovna v této kritické době Obama plejtvá vratkama na daně za bastardní děcka, místo toho aby pořádně zbrojil a kontroloval co se mu děje na Krymu. Ale což. Vrácenému dolaru na krev na jeho úkor prolitou nekoukej.

10. Barte, jestli to celý špatně dopadlo, a v roce 2031, když asi čteš tenhle dopis, je všechno jinak, tak pro jistotu: до свидания, мой мальчик, Я надеюсь, что ты храбро сражались! Хорошей охоты и Увидимся в аду!

8 komentářů u „Krutomýval: Milý Synátore (VI)

    1. no nevim nevim ale uprimne sem momentalne fakt dost rad ze sem za atlantikem…. podle me to uz neni zadna sranda co se tam ted deje :-/

  1. Pomalu se z tebe stává rodič nekriticky zamilovaný do svého potomka…za 18 let budete jedna duše, jedno tělo…i možno vy buděte gavariť pa rusky…

    1. jo? tak si pak Barta najdi a potres mu rukou. Ja tou dobou budu uz davno pod drnem, to je jiste 🙂

  2. Trochu mi vrta hlavou, jak to máte s otcovstvim? Ta paní je vdaná nebo svobodná a ten její pán ví, ze syn je tvůj? Aby si taky ve svém daňovém přiznání neuplatnil odpočet na 1 ks toho samého dítěte

    1. pani uz neni vdana a pan vi ze syn je muj. vysledky DNA se sdilely s sirsi verejnosti nez bych si byval pral v ramci navrhnu na rozvod a financni vyporadani vsech zucastnenych. Peklo. Silne nedoporucuju.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *