Krutomýval: Očumování afrických tučňáků mě bere

1. Tak sem se předtím, než definitivně řeknu právu sbohem rozhodl eště vzít pár zakázek.  Jedna z nich mě zavedla do Švýcarska, jak víte, a ta další teď do Jižní Afriky.

2. Ne, nemá to nic společného s Krejčířem, ačkoliv tenhle vtip teď slýchávám obden.

3. Mám tu na starosti udělat nějaké vyšetřování, ano, asi na 4 místech, což mě opruzuje, protože budu muset znova nasednou do letadla, pak do ozbrojeného transportéru a tak, prostě rozhodně to není žádná dovolená.

4. Ale jelikož tu mají v pondělí nějaký svátek, tak si udělám v pondělí volno i já a pojedu se teda podívat po tom, jaké krásy nabízí Kapské Město, kde svou pracovní pouť začínám.

5. Ano, koupím tu pohled a pokusím se ho poslat vítekomu.

6.  Dostal sem tip na to jít se podívat kde se kloubí jeden oceán s druhým (sem teď moc línej na to abych se do mapy díval na to kterej a kterej), plus na pláž kde se poflakujou tučňáci.

7. A tím nemyslím oplácané němce s nazlobenejma knírkama, ale faktické zvířata (ptáky nebo co to je?) kterejm se říká tučňák.

8. Po asi 827hodiném letu sem děsně vyčerpanej, takže po mě nemůžete chtít, abych eště googloval co za tvora je tučňák. Snáší vejce, ne? Tak podle mě to je pták. Teď sem akorát tak schopnej si najít nějaký pěkný porno-klip na dobrou noc a jít spát.

9.  Hotel do kterého mě sekretářka po mém nazlobeném proslovu na téma jestli mě chtěla ve Švýcarsku zabít, nebo ne, již naštěstí vyhovuje. Teda skoro. Hlavně že tu mají alkohol, klimošku a otroky na žehlení.

10. Taky mě někdo honí že se prý musím jít podívat do místního musea apartheidu. Nevím co to je, ale až na to zejtra najdu sílu, podívám se vo co go a jestli se mi na to chce jít podívat. Do té doby: good night  (neboli: uakvauuuh) od  afrických tučňáků. Hezkej víkend všem co si ho zaslouží.

2 komentáře u „Krutomýval: Očumování afrických tučňáků mě bere

  1. Tučňák! Nie je to ten tvor vo fraku, čo sa vie tak smiešne ponáhlať? To nemôže byť vták! To je tučniak, nič menej, nič viac, oder?

    Ale ináč, zem to nebezpečná…

    1. no pockej, pokud se trochu zmatorim a ukradnu si nejakej cas pred praci/pri praci, hodim sem par fotek nejen tucnaku 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *