Krutomýval: važte si svého zubaře!

1. V záchvatu radosti z toho, že se mi povedlo vydržet skoro 3 týdny střízlivej sem se (poté co mi včera byly doručeny výsledky testu na drogy, podle kterejch sem čistej jako mimino) pekelně vožral a sjel do němoty.

2. Báječnej večer, to vám řeknu.

3. Teda řekl bych, kdybych si z něj něco pořádně pamatoval.

4. V hlavě mám jen takové oka-mžiky, probleskávající mi myslí jako střípky nějaké psycho-mozaiky, ze které trčí tu a tam něčí nohy v podvazcích, jinde zase odlesk pódia na kterém zlitej falešně zpívám Sealovo  „Kiss from a Rose“ na uctění památky Robina Williamse, kvůli kterému většina comedy clubů včera vyhlásila pietní smutek, protože komikům se nechtělo ten den žertovat.

5. Co se dělo zhruba od dvou ráno, co sem se vypotácel z Fat Black Pussey Cat, si bohužel fakt nepamatuju.

6. Ale to co vím jistě je, že sem ráno našel jeden ze svých zubů v kapse saka. Což mě překvapilo, protože naposled co si ho pamatuju byl pěkně na svém místě v mé hubě.

7. Dotázal sem se několika kumpánů co uctívali Robina Williamse včera se mnou, jestli mají potuchy proč mám zuby v kapse, a čekal sem nějakou heroickou zkazku o tom, jak sem se zase někde porval (a vyhrál). Bohužel tomu tak nebylo. Při vystupování z taxíku sem prý šlápl blbě na obrubník a hodil tlamu držkou do odpadkovýho koše. Kterej byl zalitej v betonu, takže sem si o něj jeden zub zcela vyrazil a druhej nakřáp.

8. Kamarád byl natolik laskavej, že mi navrhoval, že mě odveze do nemocnice, ale to sem prý odmítl. Tak mi aspoň sebral ten jeden zub a dal mi ho do kapsy. To je hodnej. Měl bych mu poděkovat.

9. Ale samozřejmě dneska sem hlavně šel k zubaři.  Poprvé v USA. Sebral sem si svou uraženou dolní trojku nebo co to je a došel s ní k lékaři, co má smlouvu s mojí pojišťovnou.

10. A jak se ukázalo, svět je fakt nespravedlivej.  Sice nejsem takovej kretén, abych doktorovi říkal, jak se mi to přihodilo, protože vím, že v obchodních podmínkách pojištění je, že úkony které navazují na dobrovolné se uvedení do stavu nepříčetnosti díky drogám nebo alkoholu, pojišťovna nehradí, ale stejně mě zubař nepotěšil.  Naštěstí velkou část toho úkonu by měla pojišťovna cálovat. Ale ten zbytek je na mě. A víte co ty svině kapitalistický tady chtěj za jednu opravu nakřáplé jedničky a náhradu vyražené trojky? 95 tisíc. Takže sem se  na ně pěkně tou škvírou usmál, řekl že thanks, but no thanks, a právě si bookuju letenku do Prahy za 15, kde mi zuby spraví za 25. Eště že sem si tam zapomněl zrušit pojištění!

4 komentáře u „Krutomýval: važte si svého zubaře!

  1. Jojo, doktorka mi rikala, ze bych potrebovala jeden zub (vypadl mi mléčnej! v mém věku), ale 25 tisíc na to nemám, takže smůla. Holt se nesmím moc smát. Ty budeš zase fešák…

  2. Jejky, zajímavě to ztrávené dny. Bejt na tvým místě, tak se teď na to vykvajznu, ale počkám si na ty prašule a nechám si udělat zoubek pěkně zlaťoučkej s diamantíkem ať máš čím při širokém úsměvu blejskat na kokainový krále ve Venezuele! Oni jsou po tomhle jak diví! A budeš jejich nejmilejší odběratel 😀 ….. Ostatně při tvé spotřebě to bys byl asi i bez všech zubů.
    Hele to je dobrý, to poslední dvojpísmení ve verifikačním kódu je stejné jak můj monogram za svobodna VW.

  3. Nebuď pesimista. Taky sis mohl ty tesáky vyrazit všechny:) Je zajímavé, že chlap se ožere a většinou se i potluče. Dámy bývají spíš poblité.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *