Krutomýval: Milý Synátore (XI)

1. Milý Synátore, před pár dny mi došel další email s odkazem na úschovnu kde je k dostání obří zásilka zahrnující spoustu tvých fotek a nějaká videa. Označil sem tem email jako spam.

2. Následně mi ale jiným kanálem bylo doručeno, že ti za pár měsíců bude rok a jestli tě konečně už nechci vidět, navíc když už budu o Vánocích v Evropě. Hned jak vyřeším, která proradná svině mě práskla, budu se muset zamyslet nad tím, jak se tobě i tvé nevděčné a hamižné matce šikovně vyhnout v době kdy budu v Praze předstírat Vánoční pohodu.

3. Prý máš modré oči. Předpokládám, že to je výčitka. Ale můžu snad za to? Já je modré nemám. A pokud se ti nelíbí barva tvých očí, dnes sou již k dostání různě barevné kontaktní čočky a můžeš mít v očích třeba iniciály Vladimíra Putina podbarvené  rudou v odstínu padlých Ukrajinců, pokud budeš chtít.

4. Navrhl sem tvé nestoudné matce, že tě od ní odkoupím. Určitě se tě také chce zbavit, kdo by nechtěl, když se kvůli tobě už skoro rok prý nevyspala? Poslechni si můj výborný plán: za nějaký mrzký dolárek mi prodá svoje práva k tobě, tedy svěří mi tě do výlučné péče a vzdá se jakýchkoliv dalších nároků. Samozřejmě za pěknou sumičku.

5. Já tě pak obratem pošlu do nějakého šikovného internátu (v Guatemale je prý vojenský internát už i pro batolata), a řeknu jim ať mě s tebou neotravují dokud ti nebude aspoň 16 a nebudeš schopen slušně obdělávat zahrádku.

6. A nebudu se s tebou muset zalamovat ani já, ani tvoje hříšná matka.

7. Jenže mě kamarád upozornil na to, že ve vojenském internátu je velmi pravděpodobné že tě špatně vychovají a ty si mě pak najdeš a zprovodíš mě ze světa jednou z těch 75 vražedných technik co tě tam za moje peňauzky naučili. Tak to ne, kámo.

8. Takže nový plán. Jakmile tě koupím, tak tě výhodně prodám nějaké americké bezdětné rodince, co touží po bílém a zdravém batoleti. Údajně takové jsou tu velmi nedostatkové zboží.  Dle předběžného researche by mi to nejen pokrylo výdaje na umlčení tvé mateře, ale i mi to přineslo slušný výdělek. No to si dám líbit.

9. A předpokládám, že tě budou vychovávat jako svého, tedy už mě nikdy nebude otravovat žádostma typu „Přijď se podívat na jeho narozeniny“  s dodatkem „ty bezcitný hajzle“.

10. Eště že sem tak kreativní a výkonný jedinec a na tohle sem přišel a budu schopen to brzy zosnovat. Protože jinak bych se z toho emočního vydírání možná už dávno zvencnul.

7 komentářů u „Krutomýval: Milý Synátore (XI)

  1. Tak nějak se nemohu přinutit uvěřit, že zrovna ty by ses dal emočně vydírat. Tvoje mimikry jsou téměř dokonalé:)

    1. Já bych řekla, aby ses ani nesnažila přinucovat se.. ..všechno je určitě jinak, vždyť Kruťas je přímo nažhavený spatřit svého synka, proč myslíš, že jede na vánoce do Prahy? Už se těším, jak nám barvitě popíše ono dojemné setkání…

      1. Také si myslím, že těmito silnými řečmi chce skrýt svou touhu ho vidět naživot, nejen koukat na fotky. Je ale fakt, že o něm dlouho nepsal. Myslím, že to bude článek jedna báseň o jejich shledání. 🙂 🙂 🙂

      2. Na Vanoce tam jedu protoze me chce kvuli dalsi casti sve prace videt muj zubar. A jindy sem nedostal volno. Nehledej v tom nic romantickeho, natoz na haranty-zvedaveho 🙂

  2. Tak vzhledem k tomu že jsem teď dlouho zahálela pro změnu já v navštěvování tvého blogu je fajn že tvé prodlevy mi nepřipravily dlouhé dny pročítání tvých úžasných dobrodružství. Ovšem za to jsou hódně výživné …. prodej nechtěného potomka, další (a snad už poslední) kuchařský pokus, výměna právnických vystoupení za komediální ( i když ono někdy člověk neví jestli sleduje seriózní právní jednání nebo komedii) a další a další mne utvrdily v tom že ses nijak nezměnil k lepšímu a že vesele dál splňuješ téma týdne Ďábelských lidí s andělskou tváří 😀

    1. no vidis a nedavno sem zrovna mel znova chut varit. Ale nakonec nastesti od toho pitomeho napadu pomohla vodka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *