Krutomýval: Vánoční duch útočí ze všech stran!

1.  Jak asi tušíte, i tyto vánoce trávím v rodném česku. Což by samo o sobě nebyl TAK velký provar, i když, upřímně, vůbec se mi sem nechtělo, ale tolik strastí co mne provází na této cestě, to se snad ani nedá vypočítat! Jako by nestačilo muset opustit na několik týdnů blažený komfort Ameriky, obětovat Star Wars maraton, a asi 17 dalších premiér, které mi kvůli distribučnímu posunu a jinou skladbou na starém kontinentu uniknou, eště navíc se tahat s dárkama a předstírat že mě vánoce neobtěžujou.

2. No kdo to má pořád snášet? Už taky nejsem nejmladší, mohl by mě z toho trefit šlak, nebo prasknout vřed či propálená nosní přepážka.

3. Jedinou útěchou mi bylo, že po odbytí povinné vánoční věčeře se sestrou a otcem, který teď vše hraje na to, že měl nedávno infarkt a proto se celej vesmír teď musí točit kolem něj, místo kolem mě, (jak má), budu mít asi 5 hodin klidu, na samotě u lesa, zalezu si s nějakym dobrým chlastem do kunbálu a pustím si dlouho očekávanou a bolestně, avšak disciplinovaně  sušenou celou novou sezónu seriálu Homeland.

4. Kerou si vodříkám vod října, právě PROTO, abych měl na Vánoce ten nejlepší dárek.

5. Včera sem si votevřel svůj účet na Amazonu, věda, že Hulu sou nechutný kurvy, kerý mi brání streamovat americkej obsah mimo Ameriku, že si teda koupím si Homeland přes Amazon.

6. Páč já nekradu, to víte, žejo. Nebudu si to někde stahovat jak upatlanej zloděj, když tu tvorbu respektuju.

7. Jenže doprdelekurvadrát, von i AmazonPrime blokuje přenos do Evropy. Moje vánoce se tak náhle ocitly v ohrožení. Panika. Navíc došly drogy. Už včera, takže posledních 24 hodin sem strávil v krutém absťáku s náladou na bodu mrazu a eště pár dnů to nebude lepší, páč kurýr fet prej na vánoce nevozí. Kdo to kdy slyšel? Právě o svátcích by byznys stimulačních látek kvet nejvíc!

8. Hodlal sem se teda vyřvat aspoň na zástupce zákaznického servisu Amazonu. Jak si to jako představujou, že mě, člověku co platí v Americe daně ze svého celosvětového příjmu, má tam legální trvalý pobyt, účet, platí votamtud všechny pravidelné platby, včetně těch pro Amazon, si nemůže na své zpekladovolené v Evropě pustit svůj oblíbený seriál? Proč sem pranýřován za to že mám nějakou integritu a morálku (tedy nechci krást), a zároveň vánocí chtivé příbuzné v evropě?

9. Zákaznický servis byl nechutně korektní a na všechny moje agresivní výpady reagoval neskutečně trpělivě a ochotně. Kurvy sprostý! Vyslechl si můj nářek, pravil že to přetlumočí managementu, a že je mu to líto, ale takhle je prostě nastavený. Já sem chvíli blil že tohle sou teda hovno vánoce, a jak já k tomu chudák přindu, a kdesicosi, a ten podbízivej korporátník na druhé straně toho chatu furt držel fazónu korektní úlisnosti, než sem se uplně vystříkal. Jen proto, aby, hajzl, nakonec napsal:  „I regret to inform you that the video is unavailable for your country. However as an exception, since I see this is really important for you, I’ve made this season available in your video library.“ A celou sezónu mi zpřístupnil! Ten šmejd! Člověk se chce pořádne rozčílit, že spravedlnost neexistuje, a i na vánoce ho někdo drze poškozuje, a vono tohle!!!

10. Po pár hodinách rozčilení sem vychladl, a došlo mi, že se mi skutečně do video library nalila celá pátá sérka Homelandu,  já si ho můžu klidně přehrát, v HD, zdarma a legálně. A navíc ještě moje budoucí milovaná manželka, roškošná, talentovaná a úžasná future Misses Mývalová, nahrála tuhle báječnou písničku. Štědrý den tedy může začít, páč svět je krásnej! Ho ho ho!

10 komentářů u „Krutomýval: Vánoční duch útočí ze všech stran!

  1. V Americe se tě musí pěkně bát, když ti hned udělili výjimku 🙂
    Budoucí Mrs. Mývalová je kus, jestli ji tak rychle přesvědčíš jako Amazon, nedá se nic než závidět. Ale stejně, to je nějaká změna, ty se chceš ženit?

    1. Asi se slusi rict ze ta slecna je internetovy komik/herecka, kterou neznam a neplanuji si ji vzit, byla to jen autorska nadsazka/vtip. Ja jen abyste mi nezacali posilat svatebni dary atd 😉

            1. Poctivě dočítám všechny články, ale nekomentuju, protože mě štve, že mi nepřijde upozornění, když mi odpovíš… 😛

              Ale tenhle přisprostlej článek byl skvělej! 😀

              A jak to dopadlo se stand-upem v ČR?

  2. Nevím, co je Homeland…a žiju:-)) Mě vytáčí akorát děti, akorát si nemám kde stěžovat:-P Budoucí paní Mývalová mě rozesmála, ne, nevěřila jsem, že je to myšleno vážně…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *