Krutomýval: konečně mám chlapa!

1. S ženskejma je to těžký.  Pokud ste někdy nějakou potkali, nebo nedejbože máte v rodině, víte to sami.

2. Mimo toho, že to  sou děsně užvaněný, často hysterický, vztahovačný, pomlouvačný, manipulativní, věčně nespokojený a ziskuchtivý bestie, sou eště navíc hrozně orientovaný na neustálý ujišťování o přízni.

3. „Externí lokus identity“ a potřeba neustálé validace přicházející z vnějšku, abych vykradl jeden svůj oblíbený seriál. To je ten váš problém, dámy.

4. Kdežto chlapi, ty sou víc v klidu. Mluvit se jim obecně moc nechce, emočně se angažovat způsobem projevovaným navenek taky ne, spokojenost lze zařídit zvýšenou dodávkou sexu a zmenšenou dodávkou výčitek, prachy si umíme vydělat sami, a to jestli nás někdo má rád, nebo nedejbože má „eště stále rád“ nás zajímá daleko míň, než vás, milé slečny a paní.

5. Tak například, nevidím důvod, proč poté, co člověk řekne ženě, že ji má rád, nebo nedejbože že ji dokonce i miluje (asi vážně dobře šuká a má pěknou mezírku mezi stehnama i když má nohy u sebe), jí to v pravidelných a krátkých intervalech opakovat.

6. A je strašně otravné, když se to po nás chce.

7. Co takhle malá rada pro všechny ženy: u slov „mám tě rád/miluju tě/ chci s tebou spát/chutná mi tvoje svíčková“ si automaticky domýšlejte ještě „platí do odvolání“. Tudíž není nutné se neustále ujišťovat „a máš mě eště rád?“. A za tři dny „a jak moc“ a po týdnu „a eště furt„?.

8. Protože jinak může dojít k tomu, že:  (i) vás rád mít přestaneme, protože tohle je děsně, ale děsně otravné,  nebo (ii) vás vyměníme za jinou ženu, která tyhle otázky klade v snesitelnější frekvenci, nebo (iii) vás vyměníme za chlapa, čistě proto, že s další ženskou už se nebudeme chtít otravovat.

9. A to se stalo i mně.

10. Jo, mám chlapa. Po více než deseti letech, co sem svou přízeň věnoval primárně ženám, sem si ulovil chlapa, a sem za to rád. Konečně pro mě pracuje někdo, komu nemusím dvakrát týdně říkat, že „ano stále eště si skvělý zaměstnanec“ a „takhle moc sem s tebou spokojený“ a „ano, pořád eště moje spokojenost trvá“. Vřele doporučuju tuhle změnu všem. Nebudete litovat.

4 komentáře u „Krutomýval: konečně mám chlapa!

    1. no zjistuju ze chlapi maj proste sva pozitiva – akorat teda nemaji prsa, to je skoda zase to jo…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *