Adam Sklepica – čtvrtek

1. Adam se probudil až kolem druhé hodiny odpoledne. Z čehož měl okamžitě špatný pocit. Ne že by musel ráno do práce, nebo něco takového, „pracoval“ totiž již léta z domova. Po jediné zkušenosti v klasickém zaměstnání zjistil, že někam pravidelně docházet působí jemu i ostatním neuvěřitelné těžkosti. Ale Adama nyní netrápilo vstávání do práce, ale fakt, že mu matka v sobotu určitě vyčte, že ve čtvrtek zmeškal oběd a bude mít tak na seznamu o bod víc.

2. Vyhlídky na nadcházející kritiku způsobily, že se Adam jen tiše proplížil do koupelny, kde si s velkým sebezapřením vyčistil zuby (činnost, kterou považoval za zbytečnou, protože od mala toužil po tom si zuby nechat všechny vytrhat a jen díky neustálým výhrůžkam od rodičů to neudělal svépomocí), a pak v zrcadle prohlédl záda. Strupový hakenkrajc byl zpět a nyní se zřejmě pomalu hodlal zacelit v jizvu. Adam si povzdechl, a šel rezignovaně zpět do svého pokoje. Takhle brzy po probuzení neměl síly na boj s nacistickou propagandou, která mu bujela na zádech.

3. Pro uklidnění si zahrál na pár hodin Dark Souls. To ho sice uchlácholilo, ale zároveň mu připomenulo jak je nespravedlivé, že v reálném světe nejsou tak zajímavé věci jako ve hře. Magická plápolající ohniště, obnovování sil, nebo baňky s hojivým lektvarem. 

4. Při myšlence na hojivý lektvar si Adam vzpomněl na lahev Jacka Danielse, kterou včera těsně před spaním otevřel a domníval se, že ji ještě nedopil. Podíval se pod postel a zklamaně vytáhl jen prázdnou flašku. Protože ale dostal na Jacka náramnou chuť, vyplížil se, tak aby ho matka z kuchyně neslyšela, do spíže, kde byly zásoby alkoholu. Z bedny plné whiskey vytáhl nového Jacka.

5. Někde v třetině lahve si Adam vybavil jak mu jeho bývalá, jediná žena se kterou kdy (mimo prostitutek) spal, vyčítala, že moc pije. Adama štvalo jednak, že ho s tím vůbec otravovala ale hlavně to, že si svoje proslovy nenechávala na sobotní společnou chvilku výčitek, jak se sluší a patří. Matka bývalou nesnášela, ale o to víc se zapojovala kdykoliv dívku Adam přemluvil, aby s ním a matkou dodržovala výčitkový rituál.  

6. Při přemýšlením nad bývalkou si Adam uvědomil, že už je to dlouho, co neměl sex. Nebyl si sice jist, že po třetině Jacka bude schopen nějakého výkonu, ale na kružítko v análu erekce není potřeba, koneckonců. Adam vytočil číslo na službu FFF.

7. Během čekání na prostitutku Adam zvažoval, zda se má umýt. Nepamatoval si, kdy se naposledy sprchoval, ale vzhledem k tomu, že za ženu platil, nepovažoval za nutné se kvůli ní mýt. Navíc, za chvíli stejně bude celý smrďet rybinou a močí, tak je to jedno.

8. Dnes nepřišla Adamova stálá, ale náhradnice. Zrzavé vlnité vlasy měla rozpuštené do kaskád, které jí padaly těsně pod ramena. Poté co se svlékla odhalila pevná malá prsa, štíhlý pas a dlouhé nohy s krásnými kotníky. To vše sice Adamovi vyhovovalo, ale nebylo to to nejdůležitější.  Adama hlavně zajímalo jak je na tom prostitutka s vaginální sekrecí. V rámci služeb za které si platil, Adam totiž chtěl aby si na jeho nahé tělo vzušená žena rozkročmo sedla, a pak se o něj otírala a klouzala po něm tak dlouho, až byl Adam co nejvíce pokrytý jejím sekretem.  

9. To celé Adam dělal protože zjistil, že když se nechá takto označkovat, je pak trochu víc immunní proti matčině smeči o tom jak trápil její vagínu při porodu. Adamovi totiž byly vagíny víceméně odporné, a tak mu přišlo, že když po sobě odevzdaně nechá jednu rejdit, že nějakým způsobem odčiňuje to co napáchal na rodidlech své matky.

10. Po sexuální seanci završené vpichem kružítka do análu a chvilkovým svíjením se v bolestech na zemi na zahumuseném koberci se Adam podíval na časomíru na počítači. Bylo osm večer! Adamovi bylo divné, že by na něj matka za zaspání oběda byla tak naštvaná, aby mu nedonesla ani večeři? Šel se tedy podívat do kuchyně. Dokonce zvažoval, že se matce omluví. Matka v šeru seděla nehybně u kuchyňského stolu. Když k ní Adam došel, zjistil, nejen že se nehýbe, ale že má přes hlavu nandaných několik igelitek z Jednoty. A přilepených kolem krku kobercovkou. Adam se dotkl její studené a ztuhlé ruky a začal se v něm hromadit vztek. Jak se ta mrcha mohla zabít před první sobotou, kdy měl Adam skutečnou šanci vyhrát!

 

2 komentáře u „Adam Sklepica – čtvrtek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *