Krutomýval: Milý Synátore (II)

1. Milý Synátore, ještě je nutné si vysvětlit pár následujících věcí.

2. Asi tvé matce nemůžu mít za zlé, že se snaží ve mě vzbudit nějaké falešné city  tím, že mě dvakrát až třikrát denně (zřejmě podle fáze menstruačního cyklu?) otravuje nevyžádanejma zprávama o tobě a nedejbože nějakým obrázkem znázorňujícím podivného tvora, ne nepodobného krtkokryse.

3. Prý jí to nakazuje příroda. Nuže dobrá, rozvinu svou nenávist k přírodě, to sem dycky chtěl. A na důkaz toho, jak moc velkým mi je nyní příroda trnem v oku, dnes:  (i) rozšlapu všechny prostředímilovné žárovky co doma najdu, a nahradím je těma nejvíc obyč a budu svítit celou noc jak šílenej. (ii). Sežeru kravskej stejk proloženej jehněčím a obalenym v lososovi z farmy (tohle asi docení jen praví evnironmentalisté), (iii) pudu si zarybařit. Ne, změna, pojedu si autem zarybařit a kolem rybníka udělám 17 koleček ve svém SUV. (iv) Objednám si suvenýr vyrobený z uhlí. S monogramem vykousaným do něj tibetskýma kozama, co je sem musí dopravit na zakázku živé z Lhassy. Letadlem, samozřejmě. A poté z nich udělám kebab. (v) střepy ze žárovek, vyblitej trojstejk, pár mrtvejch ryb, koz a uhlotalisman pak hodím do nejbližší popelnice určené jen na papír.

4. Tak, denní dávka zla a jedu je vypuzena,  to bysme měli.  Když sem si to teď vyřídil s přírodou, můžeme pokračovat.

5. Nuže, to, že mi tě cpe tvoje matka, je věc v této fázi prý pochopitelná. Ale co mi hlava nebere je ten směšný názor okolí, že jednou se o tebe budu zajímat sám a prý je dobré nejen proto budovat vztah otce se synem už od zárodku.

6. Taková hovadina.

7.  Nic tak pošetilého dělat nehodlám.

8. Ale přijde mi užitečné dát ti pár instrukcí k tomu, jak naložit s tou částí peněz, které po mě jako neopomenutelný dědic, ty harante, zdědíš, v případě, že zakalím dřív, než se mi povede tě nějak šikovně vydědit. Díky bohu za nový občanský zákoník aspoň, nebudeš se rochnit ve 100% mého majetku, v případě že zhebnu do tvejch 18cti, ale jen v 75% a kdybych tu čirou náhodou byl pár let po padesátce, tak dostaneš jen  1/4 toho co po mě zbyde. S tím se asi už dá žít,  na mé straně, tedy.

9. Takže: co s těma prašulema? Chápej, Bartoloměji, já je vydělal tvrdým předstíráním práce. Bylo by mi tedy výrazně proti srsti, kdybys je měl například nějak „vhodně“ investovat jako na „hypotéku„! Jestli si vezmeš hypotéku, Barte, tak přísahám, že se vrátím z hrobu a zařídím, aby se krucifixová scéna z původního Exorcisty odehrála přímo před tvýma očima. Je jedno že k tomu nemáš všechny potřebné otvory, tvoje smůla, chlapče.

10. Takže, synátore, bejt tebou, tak se zachovám nejen čestně, ale hlavně jako chlap, a ty peníze co po mě zdědíš ihned rozfofruju za koks a kvalitní děvky (nekupuj si nic pod 1500 Czk, a to platí jak pro koks, tak pro děvky). A až se přivedeš na mizinu, budeš si muset sám začít vydělávat. A až si sám vyděláš, poté co si rozfofroval rodinné jmění, tak se mi ozvi. To na tebe budu náležitě pyšný. Předpokládám, že do té doby už Zuckerberg a spol budou s lidstvem jednat na rovinu a přiznají své pravé vládce a jejich helpdeskové adresy, takže najdeš mě určitě přes: peklo.kdojekdo@gmail.com,  nebo Peklo Kdojekdo na FB. Budu se těšit.

28 komentářů u „Krutomýval: Milý Synátore (II)

    1. primo v Central Parku 🙂 a sou tam nejen ryby ale i kachny (viz Kdo Chyta v Zite, kdyby se ti sem nechtelo jet se podivat)

      1. No jaký asi, že až vydělá sám první prašule, budeš se rdít pýchou…teda pokud už nebudeš jaksi čichat fialky zespoda…

        1. a vis ze toho sem si ani nevsiml sam? to se tam muselo dostat nejak podvedome omylem!! Zatracenej Freud mel ve vsem pravdu! 🙂

  1. Působivé rady! Snad se dostanou i k tomu, komu jsou určeny. Pobavila mě ta zarytá devastace přírody ve všech směrech, i v tom třidicím. A jo! A jo! (Víly by se možná přidaly, asi by byly stejně znechucené).
    Perfektní závěr. Roztočit peníze jde lehce, ale vydělat si je, (pokud nejde o podvod), to už je kumšt.
    Bartoloměj?
    Opravdu?

  2. Tvoje prirovnani potomka ke krtkokryse me dostalo!

    Bartolomeje teda uplne neverim. =P

    A urcite ho mas aspon skryte rad, kdyz mu davas takove zarucene rady, jinak bys uz prece davno vymyslel, jak zaridit, ze nedostane ani petnik.

    1. to s tim nedostanim ani petniku neni tak jednoduche. bud musim umrit chudy (to je teda vyzva) nebo ho vydedit, ale s tim mi musi trochu hoch pomoct sam. nestarat se o me ve stari, neprojevovat o me zajem, nebo napriklad si me najit s kverem a neuspesne se pokusit me zastrelit….

      uvidime az bude dostatecne star na to aby byl vydeditelny, neco urcite vymyslim…. jestli je po me tak je velka nadeje ze by mohl zit „marnotratne“ a ja to napasuju na to 🙂

      1. Jak to tak čtu, USA zákony jsou v tomto směru velmi podobné těm našim. Pokud v budoucnu potkáš nějakou vhodnou kandidátku na paní Mývalovou, je nejlepší si je nevzít a přepsat na ni veškerý majetek. Pak má něchtěný potomek smůlu a ty klid. Je to o moc jednodušší, než se tahat po soudech krz vydědění. Jen je potřeba vyrovnat se s vědomím, že ti nepatří ani hodinky, co nosíš na ruce. Good luck s parchantem;-)

  3. Pěkně si to přírodě nandal. Té kolem tebe i té v podobě syna. Ovšem to jméno….no Bartoloměj…nevím. Ale furt lepší než Pepa….;-)

    1. ne zebych ho chtel chudaka hajit, ale Bart je jmeno hodne Myvala Juniora. No preci si to rekni nahlas: „JUDr. Bartolomej Myval“ nebo „Nadporucik Bart Myval“ uz to meno ho predurcuje k velkym vecem… 🙂

  4. Bartík je hezký jméno, je to skoro jako Bertík.. znala jsem kdysi jednoho Bertíka.. byl krásný a milý………………………………………..pejsek..

  5. Hmm, mě hned napadl Bart Simpson. Pokud je dítě Bart a tedy Beta Marge, tak Mýval musí být zákonitě… Hele, neděláš náhodou toho „právníka“ v elektrárně? Pak by i ta pomsta přírodě dostala zcela jiný rozměr!

    1. 🙂 mas pravdu, to by dostala. ale nedelam. skoda. budu si muset najit jine obdobne prirode skodici zamestnani…. Abych Bartovi nedelal ostudu 🙂

    1. no….Vendelin ma upatlane ruce od masla a Arnost zni jako brejloun. tak nevim nevim. Zato Bart, to je frajer 🙂

      1. No pokud bude dostávat tři dopisy od tatínka měsíčně až do 18 let bude skutečně frajer! 😛

    1. sice z te vety nerozumim jen dvoum slovum, ale i to staci na to abych nechapal na co se ptas. Vzdalenym odhadem tipuju ze se domnivas, ze novy rok na sebe bere starou formu … pokud je to tak, mas tim na mysli, ze se nic nemeni, ze je vse pri starem? Pokud ano, tak… mno, nevim nevim zda bych souhlasil…. 😉

      Jestli si tim komentarem chtel rict neco jineho tak sorry, jelikoz to vypada ze to neni zcela ani cesky, anglicky, francouzsky ani rusky, snad mam pochopitelnou vymluvu oheldne toho ze tomu ne zcela rozumim 🙂

  6. Bartoloměj je hezké jméno, i když si nemyslím, že by se tak jmenoval tvůj (možný) syn. Ale píšeš mu dopisy, tak už ti přirostl k srdci, ne? Zaobíráš se jím často a dlouho, to je dobré znamení. Miluji malé, něžné, jemné krtkokrysy:))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *