Krutomýval: škůdce je zpět

1. Tak sem se dlouho z faktu, že sestřiny trable byly nakonec v ČR úspěšně vyřešeny, neradoval. Co se tenkrát vlastně stalo? Lasice (sestra) je dement, a myslí si, že velkodealeři drog  a prostitutky musí být přátelé. Jako je to v každým americkým filmu. Sice jí tu a tam jednu fláknou, ale vlastně sou to jen přátelští dodavatelé chtěného zboží, za které sou ochotni přijímat platby v naturáliich.

2. Prostě, že dobrá šlapka nikdy neplatí za to, co šňupe. Potud v pořádku. Jenže jednoho dne, se soužití mé sestry s albánským podnikatelem a jeho 17 ruskými milenkami značně zkomplikovalo a to tím, že jedna z těch ruskejch kurev doma šlohla kilo čerstvě přivezenýho koksu a hodila na to chudáka Lasici.

3. A tam veškeré kamarádšofty končily, a Lasici se jen tak tak podařilo vzít kramle ke mě do NY. Kde sem jí několik měsíců velmi nerad živil, šatit a hlavně poslouchal ten její kvákonářek, až mi jeden den ruply nervy a posadil sem jí na letadlo zpět do Prahy. A dál už to znáte. Hned si tam na ní někdo počkal, a o pár týdnů tenhle telefonát a o něco později byl vytvořen „Task force“ ve složení: Kudla, Šíšoun, Richie a Mýval a zahájila se operaci Free Lassie, s cílem najít a osvobodit Lasici.

4. Trvalo to déle, než sme si všichni původně malovali, ale nakonec se povedlo a teď už můžu napsat co. Zejména proto, že hlavní škodič (sestra) se mi opět objevila v NYC před barákem (vážně už se musím přestěhovat) a opět s pláčem. To co bylo tentokrát jiné bylo to, co přitom vzlykání hláskovala: „jáá, už,  jáááá už, hýk,žžž, hýk, to dělat neeechccíííí, hýýýk, fňuk fňuk, bééé“. Ahelemese, že by padla kosa na kámen?

5. „Copak, máš Aids?“ Zeptal sem se věcně. Prej ne, zařičela. Jen chce začít nějak normálně pracovat. No ve třiceti nebo kolik jí je, to už je fakt na čase. Optal sem se co by chtěla dělat, pravila že být rentiér. Málem sem jí jednu fláknul.

6. Asi po 4 hodinách sme přišli na práci, která by ji možná mohla trochu bavit a kde teoreticky, když jí pošlu šéfovi sekce v té firmě, s kterým sme si zamlada spolu tahali kačera, s pěkným doporučením, a nezmíním její silnej kokainovej návyk, sklony k alkoholismu a fakt, že za prachy je zvyklá roztahovat nohy, tak by jí snad mohli chudáci zkušebně vzít. A pak se děj vůle boží.

7. Když sem jí nevrle dával dohromady resumé a přemýšlel jak jinak říct povolání „šlapka„, vyjevovaly se mi v hlavě obrazy, jak já  s Kudlou sedíme v bytu toho Kápo Albánce a posloucháme z vedlejšho pokoje to, co sme od Šišouna s Richiem věděli, že sou nahrávky, protože skutečná sestra byla v jiném bytě pod dohledem pár ruských šlapek. Naštěstí jen o kus dál, kam se Šišounovi povedl dotrackovat ten původní call s hlasovou nahrávkou v reálném čase a kde se mu díky výbavě co Richie propašoval z Iráku (například fakt super thermovizi asi za mega)  povedlo zjistit, že se přesně sestra nalézá.

8. Přemýšlel sem nad tím, co by se stalo kdybych místo toho, že sem šikovně a nenápadně naváděl Albánce, (o kterém sem od Šišouna věděl, že ho odposlouchává taktický tým, který se jen třese na zásah), aby se sám inkriminoval. Nabídl mi asi kilový kus haše, ať začnu prodávat tohle, a pak přede mě postavil tak čtvrtkilovku koksu, balíček rozdělal, rozmíchal na skleněném stole, a něco (křídu, laxativa, vitamíny?) do toho přisypával a přisypával, než byla pyramidka asi čtyřnásobná. Následně držel přednášku na to jak se tahle míchanina komu prodává a kolik mu tím vydělám, resp. splatím dluh za sestru.

9. Samozřejmě že sem si s ním první dal čáru z toho neředěného materiálu, tu omítku, co chtěl abych prodával já, a k čemuž mi hrál kulisy údajně živého pláče sestry z vedlejšího pokoje,  na tu sem ani nesáh. Jen sem se podíval na hodinky, a věděl, že je čas T. Čas odmítnout omítku, vykašlat se na sestřiný nářek, otočit se na patě a bez ohlédnutí zpět odejít. Protože asi za 1,5 minuty tam má vletět URNA. Tak sem se spakoval. Albánce poliši šikovně sejmuli hned po mém odchodu, a já si na podání vysvětlení samozřejmě nic nepamatoval, byl sem u něj  čistě náhodou přeci. Mezitím  Šišoun s Richiem vlítli do bytu o pár domů dál, kde mezi splachováním koksu brečely děvky, které už slyšely že jim zabásli „tatíčka“, a nebylo těžké sestru odtamtud teda v té nastalé panice a zmatku dostat.

10. Pak sem sice dostal eště varovně přes držku, zřejmě proto, že bylo jasné, že rozhovor nad tou kostkou haše a pyramidou z kokomítky sem řídil já, a to tak šikovně, aby na mě nic nebylo, ale na Albánce všechno. Ale z přesdržky sem se oklepal a spokojeně se vrátil do NYC, s pocitem, že sestra je v klidu, protože  novej vládce Pražské drogové scény a podsvětí je nyní překvapivě mladičkej Amík, kterej, světe div se, jednak vypadá jako blonďatej Ashton Kutcher a druhak je gay. A o ženský šlapky ani jejich minulost nemá teda vůbec zájem. Má kolem sebe suitu ňakejch po zuby ostrojenejch, vzájemně si péra kouřících Frantíků. A budou se prý zaměřovat na „umělce“ místo „právniky a byznysmeny“. Nojono, mládí kupředu, jen ať si vyzkouší nový obchodní model a vypořádaj s konkurencí Albánců co se těšili na místo svého bosse. Mě štve jediné, že sem se tam pracně se sestrou zachraňoval,  a teď mi tu zas smrdí. A něco mě říká, že za ten doporučující dopis co sem na Lasicino konto právě poslal do té její údajné „práce snů“ se budu smažit v pekle. O něco déle a smaživěji, než by tomu bývalo jinak. A kurva.

5 komentářů u „Krutomýval: škůdce je zpět

  1. Pravdu má přísloví že rodiče a rodinu si nevybíráme, kdežto přátele ano. Ale holt když už jednou takovou rodinu máme musíme koukat jak s ní nejlíp vyběhnout….a já věřím že ty na něco přijdeš. A možná se ani za to nebudeš smažit v pekle páč to bude dobrej skutek…..no jo, ale jiné přísloví praví že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán. Tak ti nevim….ale stejně, ty seš hlava otevřená takže si s lasicí určitě zase poradíš. K tvé spokojenosti ale jestli k její?…..;-)

  2. Myslím, že Peklo má taky svoje právníky, se kterými je možné poladit nějakou oboustranně výhodnou dohodu, nebo ne? 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *