Krutomýval: co dělají ženský ve sprše?

1. Dost by mě zajímalo, jak se chovají ženy ve sprše, když sou tam samy. To je něco, co já nevím, žejo. Kdykoliv sem s nějakou samičkou ve sprše já, tak sem si jistý, že se nejen děje něco jiného, než kdyby tam byla sama, ale že ona se určitě i trochu (nebo možná hodně) jinak chová.  Všechny víte o čem mluvím. Takové to nakrucování „tím správným směrem/úhlem“ (jako kdybych vás už neviděl ze všech úhlů, nebo měl jen jedno oko), kačeří špulení, extenzivní mydlení se, házení vláskama, nebo naopak stydlivé schovávání „za hadici od sprchy“. Hehe.

2. Prostě není to úplně přirozené. Je to fajn, jasně, nahá ženská ve sprše je téměř vždycky fajn, ale jak už sem asi psal, mě nejvíc tankuje přirozenost.  Což v dnešním světě virtuálních životů, skoro dokonalých fejků a umělého téměř všeho, je fakt stále těžší a těžší najít.

3.  Prej se ženské chování ve sprše mění s časem. Mám pár chudáků známých, co sou trochu starší než já a je jim třeba 40 a mají tu smůlu, že už sou třeba 15 dlouhých let ženatý. S jednou ženou. To, co mi pak vyprávějí, že se děje ve sprše jim po 20ti letech manželství, bych si fakt nepřál zažít. Ale o takové přirozenosti nemluvím.

4. Mluvím o tom, že by mě děsně zajímalo, jak fakticky probíhá ženská očista, když u toho nejsem.

5. Ano, mimo chorobného sklonu k promiskuitě, exhibicionismu, narcisismu, grafomanii a šišlofilii (můj vlastní výraz pro „intenzivní sexuální zaměření na dospělé jedince trpící sigmatismem či rotacismem“ – Bloud jistě promine nesprávné používání těch slov) mirné inklinaci k sadismu, osmolagnii, fetišismu, poriomanii, homilofilii, keraunofilii, a zájmu o ženy němé nebo hovořící jazykem, kterému nerozumím a nadšení pro vše co má co dělat se škrcením a hrátkami zahrnujícími ženský anální otvor mám ještě jednu zálibu. Voyerismus.

6. Ale ono v mém případě nejde ani o pravý voyerismus, jako teda touze sledovat nic netušící jedince při intimních aktivitách, a mít potěšení z toho, že o mě nevědí, ale spíš mít možnost vidět tu realitu. Přirozenost. Nezkreslenost představama o tom „co ode mě chce ten druhý“. Nebo společnost.  Protože stejně jako google a spol. se většinou neumí trefit do toho, co za reklamy mi má podsouvat, tak to často neodhadne ani ta žena.

7. Docela hodně se mi stává, že se mi ženy (zvláště poté co se dozví že se mi líbí chybné vyslovování sykavek) snaží zalíbit tím, že se oblékají/chovají jako školačky.  Copánky, krátké kostkované sukýnky, nadkolenky, aktovky atd. Nic z toho mě ale nebere.  Naopak se mi moc líbí, pokud šišlá nebo ráčkuje osoba, která na to na první ani druhý pohled nevypadá. Dospělá sebevědomá žena v profesionálně vypadajícím kostýmku například. Takové mám chuť fakt rovnou ohnout přes nejbližší stůl a jednání, na kterém je potkám, je tím většinou dost zasaženo.

8.  Další případ toho, co není můj šálek čaje sou ženy, které se snaží předstírat buď sexuální agresivitu/vyzývavost, či naopak stydlínství a „nevinnost„.  V rámci touhy po tom, zvýšit můj zájem o ně. Ale ani to nepadá na úrodnou půdu.  To, co mě totiž zajímá primárně je spontánnost, nezkreslenost a přirozenost.  Včetně nedokonalostí. Ty sou právě na tom to nejpěknější.

9. A tím se dostávám k tomu, čím sem začal. Ženská ve sprše. Včera večer se u mě doma opět stavila Zlatomuška. Po fyzicky náročném přivítání sme šli oba do sprchy. Mě na cestě do sprchy ovšem eště někdo zavolal, tak sem jí řekl ať de sama.

10. Následujících 15 minut, co já byl na telefonu s kolegou, který pracuje pro zdejší ministerstvo zahraničí a nutně mi musel povykládat jak je to s těma sankcema proti Rusku a Ukrajině, a Zlatomuška sama trdlovala ve sprše, sem se zaobíral jedinou myšlenkou:  sem ochoten překročit tu pomyslnou etickou (a reálně trestnou) hranici, a do sprchy nainstalovat skrytou kameru? Včera sem to už nestihl, ale myslím, že ano.

12 komentářů u „Krutomýval: co dělají ženský ve sprše?

  1. Ty jo, Mývale…a vážně to chceš vědět? Takovej Egoped je od té doby, co ví, co se děje ve vaně (já vím, sprcha může být jiný případ) ze jeho zády, dost nesvůj!

  2. Prozradím ti malé tajemství. Jistá část ženské populace ve sprše tancuje, zpívá si a ehm… další část si domysli. To je v případě, že nejsou na smrt unavené. V opačném se namočí, vypnou vodu, namydlí se, nanesou šampon, osprchují a vypotácí se ven.

    1. no vidis, to by me v zivote nenapadlo ze nekdo mezi mydlenim a sprchovanim vypina vodu. Uz to je naprosta novinka ze zivota dive zvere. To sem nikdy nejen nedelal ale ani u nikoho nevidel… zajimave…

      1. On je totiž problém si oholit nohy s puštěnou vodou a vypnutým mozkem. 😀 (To jsem ve výčtu nějak vypustila, ale to je tím, že to je pro mě až moc samozřejmé.) Ale dělám to jen když jsem unavená. Zajímavé…

  3. Tak já podepisuju tohle. „V opačném se jen namočí, vypnou vodu, namydlí se, nanesou šampon, osprchují a vypotácí se ven.“ A pokud u toho stojí Jenda ve dveřích koupelny, zvládnu to snad za necelou minutu. A v noci se sprchuju nerada, většinou mám studenou vodu (nevýhoda bytovky). A vodu než se namydlím, vypínám odjakživa. Doma mě učili šetřit vodou (podobně i u čištění zubů) – namočím kartáček, vypnu vodu, nanesu zubní pastu, ošmrdlám zuby, zapnu vodu atd.

  4. Pretoze (este!) nie som zena, ale relativne „zzenstily“ (ako sa to da napist, hlavne bez diakritiky?), mozem referovat len z druhej ruky. Bolo mi doverne zdelene, ze v casoch, ked bola voda len dvakrat do tyzdna(!), tak sa snazili rodinni prislusnici ostavat v kupelni co najdlhsie. Mozno neboli ani sprchy, cize vycistenie roznych zahybov vraj vyzadovalo akrobaticke vykony pod tecucim kohutikom. A tak vraj na to informantka prisla: roztiahla nohy pod prudom kohutika, ktory jej na tie radostne chvile nahradil kohuta.

    Nemam to potvrdnene platnym prieskumom verejnej mienky, cize moze ist o spravanie ciste individualne. Ale dodnes sa dotycnej osoby pytam, ako ide „kohutikovanie“…

    1. dekuji bohu za 21stoleti a aspon takovou iluzi demokracii, ktera umoznuje zenam se pravidelne a holisticky myt 🙂

  5. Já ve sprše dělám jen pár věcí. Hlavně se sprchuju….nezpívám, netančím, nekačeřím se . A to proto že miluju koupel ve vaně plné horké vody s knihou v ruce. Sprchuju se jen občas. A taky jí používám občas k tomu ehm. ….jak psala Zoe. 😀 :-D…..když není po ruce partner s kterým by se daly dělat zajímavější věci ovšem vlastně se stejným koncem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *