Krutomýval: Jak na ženy?

1. Tu a tam si mi ten, či onen známý nebo kamarád postěžuje, že nedosahuje u žen takovejch úspěchů, jak by si přál. A co prý s tím a „jak já to dělám“. Nemám žádný extra geniálně zvláštní klíč k úspěchu. Jasně, 190 centimetrů, atletická postava, pěkný účes, nějaké to tetování a ostré rysy v obličeji pomůžou leckomu, ale výhradně o tom to jistě není.

2. Je to o mé lásce ke hře. Když má člověk tu hru (na lovení žen) totiž vážně rád, bude v ní dobrý. Mě naprosto nevadí pro ženy, které sem eště nezískal, trochu plánovat (kdy kam pudem a hlavně teda kde si kdy lehnem), krapet předstírat (že mě opravdu zajímá její ehm, nitro), nebo do ní investovat prachy. Sice by bylo jednodušší jí rovnou dát do ruky pětilitr s instrukcí ať si vyhrne sukni, ale když ony si  ženy nejdřív radši nechávají dávat „dárky„. Eště že existuje služba „osobní nákupčí„, muset se s těma krámama sám vybírat, to by mě asi zabilo!

3. Vedle zaujetí hrou samotnou jistě pomůže, když je navíc člověk dobrý tanečník, má nějaké to sebevědomí, a zajímá se o to co má na sobě. Mimo žen, tedy.

4.  Ale nade všechno tohle se vyplatí hlavně: „romantika“. Ať ženy působí emancipovaně nebo nezávisle jak chtějí, před nějakým pěkným a vášnivě podaným romantickým gestem si sedne na zadek nakonec každá. Klidně si tu, dámy, hlásejte, že to tak není.  Je. Počet mých zářezů na Ipadu o tom svědčí.

5. Tedy skučícímu známému sem poradil, ať té, co se v ní snaží po letech vzbudit zájem o postelové aktivity, pořídí pro začátek nějaký pěkný šperk a kytku. Pro romantika-amatéra by to mohlo být zvládnutelné. Eště sem se ujistil, jestli by nebylo záhodnější a levnější se s ní nějak elegantně rozejít a nabrnknout si mladší a chtivější maso, ale mrmlal něco vo lásce, blb, tak komu není radno, tomu není pomoci, žejo.

6. O několik dní později mi nadšeně volal a zněl nejen spokojeně, ale vyloženě ukojeně. Pyšně sem si zamnul ruce a optal se, jak to šlo. Pravil že netušil, že ženy sou „tak jednoduchá stvoření“, že jim stačí i falešná romantika, pokud je podaná dostatečně důvěryhodně.  Koupil prý prstýnek a kytku. Prstýnek dal doma pod polštář, jak sem mu poradil, a kytku na polštář, a mezi duchnama nakonec skončili s partnerkou slastně oba. No tak třikrát hurá.

7. Já sem ale včera před sebou měl trochu náročnější úkol. Sbalit vlastní ženu, která už člověkovi někdy dala, je totiž brnkačka. Páč je zde nejen teoretická šance, že by podobnou chybu mohla být ochotna opakovat znova, když už né z lásky tak aspoň ze zvyku, nebo pod vlivem výčitek. A to není žádnej kumšt. Ale sbalit ženu (snoubenku) někoho jiného, co se navíc tváří jako Matka Tereza před prvním přijímáním a odmítá byť jen myšlenky na to, že by měla tomu svému zahnout, to je umění, pánové!

8. Bylo teda třeba vymyslet opravdu Plán s velkým P. Něco, co jí natolik ohromí, že pokud už nebude na zadku fascinací, bude na něm aspoň ze šoku či omamného oparu té náhlé ego podpory. Bylo třeba ji zahrnout nejen luxusem, ale i neobvyklým zážitkem.  Vykonstruovaným přesně na míru. Její osobnosti i zálibám. Zlatomuščiny zájmy a sny sem  teda pečlivě zkoumal už na tom minulém rande a v duchu si ukládal do přihrádek další a další střípky té mozaiky. Miluje operu. Má ráda historii. Zbožňuje čokoládové dorty, ale jí je pouze při zvláštních příležitostech. Její nejoblíbenější zvíře je Panda Velká.  Jako malá chtěla být princezna.  Check, check, check. Check, check.

9. Na včerejším rande sem jí řekl, že bych jí rád koncem příštího týdne ukradl na cca 78 hodin. Věděl sem totiž, že Wall Street paňáca je teď týden v trapu a Zlatomuška má relativní volno v práci, než jí začne novej projekt.  Pravila, že neví co bychom dělali, ale zvědavost v ní již evidentně klíčila.  U druhého koktailu v baru, kde sme seděli, sem jí napřed různejma manipulačníma technikama ze soudní síně donutil říct  „ano, nějak si to zařídí, hlavně ať už jí sdělím o co de“.  No, pak to už bylo jednoduché. Stačilo se vytasit s letenkama do Vídně, (kde jí nejprve půjdeme koupit večerní šaty, samozřejmě)  a lístkama na příští pátek na Madame Butterfly s následným vstupem na princeznovský bál v historickém Vídeňském paláci. A po bálu jí na hotelu mimo nahého Mývala bude čekat obří Sachr.  A ráno poskoitální návštěva Schonnbrunského Zoo, kde sou ty pandy. No kdo by mi a tomuhle plánu odolal?

10. Nikdo. Ani Zlatomuška. Byla tak šokovaná, dojatá a nadšená, že se mi vrhla do náruče přímo na místě. V baru na třicátéprvní. A to dost náruživě. Nezbylo mi tedy, než jí odtáhnout na dámy a rozdat si to s ní tam a hned. Můj chtíč zprznit další šišlavku byl ovšem ukojen. Zůstává mi tak pouze jedno dilema: Co teďka budu dělat s letenkama do Vídně a vstupenkama do opery a do zoo?? Budu asi muset do příštího pátku klofnout ňákou další volavku. Eště že mám tak rád tu hru, jinak je možný, že by mě to celé už začlo unavovat.

30 komentářů u „Krutomýval: Jak na ženy?

  1. Na mna je to uz nielen financne ale dokonca aj psychicky narocne. Co tak sa na tie nehodne zeny, ktore vyzaduju tolko pozorosti, jednoducho vykaslat? Ved su aj ine…

    1. Jako bys me neznal. Kdyz nejakej les FAKT chci, tak ho proste „musim“ mit. Jen ten a zadnej inej. A holt litaj trisky. A kdyz je treba, tak i s hodne nulama na konci…..:-)

  2. No to je blbka:) Asi nezná to osvědčené – co můžeš udělat dnes, odlož na zítřek a pozítří to bude tak akorát. Fakt už jí do ZOO nevezmeš?:)

    1. hele momentalne nemam proc, zejo. Nicmene sem ochoten si to este behem dneska porozmyslet …odpoledne mame (na jeji popud) dalsi rande, takze kdyz by me necim ohromila, napriklad sympaticky exotickym sexualnim experimentem, je mozne, ze bych se nechal este premluvit i k navsteve ZOO….. jinak dam asi listky na balet i na Pandy na charitu, pze komu by se kvuli tomu chtelo trajdat az do Vidne, kdyz uz ma jinak splneno, none? 🙂

    1. Souhlasim. nechapu zeny ktere se cloveku vrhnou do naruce takhle dopredu….copak je to Beyonce este nenaucila? Maj chtit prvni prstynek na ruce 🙂
      Trubka je to. Ale sykavky ma tak ssseeexy 🙂

  3. Njn, ale to by sis nesměl pořád vybírat peroxidové princezny, co bez pozornosti nevydrží ani doma. To bych chtěla vidět jak bys to uplatnil na normální holku. Nejsem si totiž jistá jestli by ti nějaká dala, kdybys ses tak očividně snažil aby to udělala. Ale nutno podotknout, že peroxidové princezny mají málo mozkových buněk aby to pochopily. Do mě by člověk hučel hodiny a mohla bych být i opilá a poslala bych ho akorát tak do řitě.

    1. Boha jeho ale mozkove bunky sou u zen akorat na skodu, s tim na me nechod. Buh/dabel nevytvoril zenu aby myslela. Ale aby pekne vypadala. A v pripade nadstavboveho modelu este umela bez kecu uklizet a pect susenky. Skoda ze jich vetsinu ale nestvoril nemych, to by se mi libilo uplne nejvic 😉

      1. No ale vážně? Tohle si zkoušej na pitomé peroxidové tupky. To ti Austenová nic nedala? Ale kuš. Nevím jak všechny ostatní, ale pokud bys na mě zkoušel to, co na tu nánu, tak bys akorát ostrouhal.

        1. Hele to je kdyby, kdyby 🙂 …. Nema cenu ti rikat ze na tebe bych zkousel neco jineho a ze by to dopadlo uplne stejne 😉 … Protoze dokud bys to sama nezazila tak bys tomu neverila 😉

          Takze, bud rada, ze na tebe takove peroxidove triky jak rikas neplati a drzim palce at hlavne prokouknes ty jine, az bude treba 😉

            1. Jezis kdybych mel niklak za pokazdy kdyz tohle slysim. A pak dalsi za pokazdy co u me rano ta zenska hleda kalhotky… 🙂

              Ale verim ze by ti delalo radost mi to aspon zkusit dokazat. Treba ti to nekdy umoznim 😉

              PS – na kazdou se musi jinak, ale na kazdou to nakonec de zaonacit. Ver starsimu a zkusenejsimu a usetris si spoustu trapeni a prekvapeni v budoucnosti 🙂

    2. Hmmm, mozna mas pravdu EgoGirl, ale nedopadne to potom nahodou tak, ze na plese neni s kym tancit? 😉

      Hrdost je jedna vec, inteligence druha, ale nechat se jednou za cas rozmazlovat, to rozhodne neni spatny.

      Ale co vis, treba je myval takovy ten pan bozsky, z ktereho charisma primo odkapava (jestli je to charisma teda, hehe). I kdyz ja bych si asi nechtela nechat ujit tu paradu okolo a nepodlehla tak brzy jako Zlatomuska. Mno… Kdo vi.

      1. rozumny pristup 🙂

        A ted me omluvte, ceka se ode me ze se na rande dostavim vcas, takze zavrete oci, nebot odchazim. Nejprve do sprchy, pak na lehkou veceri a nasledne na parket. Ano, dnes se totiz bude tancit. Zlatomuska ma posledni sanci presvedcit me, ze i nadale stoji za mou pozornost a ze si tudiz pandosachrovsky vylet opravdu zaslouzi. No nejsem ja dobrak od kosti?? 🙂

      2. Já neříkám že se od každého držím dál a stojím v koutě a kroutím hlavou. Já podotýkám že takový exemplář jaký tady mýval popsal na světě snad ani neexistuje. No a je všeobecně známo že pokud se nevejdeš do oblečení velikosti S a nemáš ksichtík jako barbie tak na tom plese zůstaneš sama.

        1. …ale ale, copak ty si nepamatujes muj clanek o zivote s anorektickou, kterou sem vymenil za slecnu co nemela velikost S? 🙂

          Hele a xichtik Barbie taky neni nutny salek me kazdodenni kavy. Vynahradi ho treba to, kdyz zena min mluvi, min odmlouva a vic se usmiva. Hned je na ni lepsi pohled (a to nejen za sera a po par panacich). 🙂

          A ano, mohla by este umet tancit, to je fakt, to se na plese hodi. 🙂

          Tak a ted uz fakt musim bezet, protoze este sem ve fazi kdyz predstiram, ze nejsem notoricky nezodpovedny a nespolehlivy a temer nikdy nikam nechodim vcas….

          1. Tanec? No to bych ještě zvládla? Křenit se? Všichni nemáme úsměv jako Julia Roberts a když ženská nechá mluvit chlapa, tak mluví jen o sobě nebo o tom co ho baví. Konverzace má být oboustranná.

        2. No, ja jsem narazela na tvuj clanek ze zari „…a já ani nemám s kým tančit na tom stupidním plese. Zas budu na sobě mít šaty a bude mi hrozně, jako už minule a 100x předtím.“ =D

          A s tou posledni vetou nesouhlasim. Do velikosti S se nevejdu a ksichtik mam asi jako barbie… co ji prejel traktor. I presto se me na ples uz nekolik muzu pokouselo dovlect (protoze ja podobne spolecenske udalosti nesnasim) a dvema se to dokonce, svete div se, povedlo.

          Naopak, ja jsem si jista, ze „podobnych exemplaru“ existuje velka vetsina. Pokud ma muz charisma (a ze bych ho myvalovi i verila), nemusi to byt ohromny fesak ani pohadkovy bohac (i kdyz je to paradni bonus, zvlast 2in1) a ty, ktere podle tebe ani neexistuji, se zacnou rojit samy. =)

          1. Můj článek má co do činění s nízkým sebevědomím, takové exempláře sice existují, ale snažila jsem se pozvednout ženy, njn ale všechny nejsou soudné jak tak slyším.

  4. Troufám si říct, že mě bys na to nedostal 🙂 Alespoň ne za střízliva či polostřízliva 😀
    Ale teď už asi ani v stavu utlumení mysli ,ač věřím, že by to byl jistě zážitek. Láska a tyhle kraviny, to je děsný zlo 🙂

    1. ok, mentalni poznamka: pockat az kocka nebude tak bezhlave zalaskovana a pak ji opit a je to 🙂

      1. No jo, ale v době, kdy už nebude Kočka tak strašlivě zamilovaná, bude už jistě v důchodu, nebo s minimálně dvěma koťaty, což se podepíše na její postavě. Do toho bys nešel, neb Mýval v důchodu bude mít stále nárok na mladé, krásné, hubené 😀

  5. Je zadaná, určitě o víkendu nikam nemůže, to jediné by vysvětlovalo tu „zbrklost“ :-)))))

  6. Mývale, gratulace 🙂
    Je to jako z filmu Pretty Woman. Copak to ta holka neviděla (nebo je tak mladá, že to neviděla?)

    Mně se líbí ten argument převlečeného Egopeda „mě bys tedy nedostal“. Je jasné, že asi není možné (a ani žádoucí), aby muž dostal všechny ženy. Stačí když dostane jen ty, které chce a které se mu líbí.
    Tohle téma ještě rozvineme i pro středně příjmové skupiny mužů, protože jsi nasadil tu nejhorší a finančně nejvíce devastující variantu 🙂 I když je tu jeste dražší varianta: koupím ti Ferrari a byt a zítra se podíváme na Seychely. Což je trochu mimo logiku takhle přehnaně investovat (či lhát) u normálních holek v Čechách.

    1. Pro středně příjmové skupiny můžu navrhuji adoptovat jejím ménem mládě Pandy Veliké v nejbližší zoo co je chová. Pandí mláďata mají velmi vysokou úmrtnost, takže šance, že nebudeš cálovat dlouho je veliká a vzhledem k „joztomilosti“ panďat je veliká i pravděpodobnost, že za evidentně nejen romantické ale i filantropické gesto budeš odměněn téměř okamžitým zásunem. Good Luck.

      PS. přesně tak, rozděl a panuj. Já beru ty, co se nechají oblbnout lichotkama a tučným kontem, zbytek v klidu přenechám ostatním dominátorům 🙂

  7. Někdy mi dochází slova… Někdy si říkám, co je pravda, co výmysl, kdy už přeháníš..a jaký doopravdy jsi. Chytrý, schopný, inteligentní, to určitě. Ale jinak? Kolikrát si říkám, jak dlouho tě takový život bude bavit a zda se někdy necháš lapit do osidel lásky. To není otázka, jen mé myšlenky, na které nepotřebuji odpověď. Píšeš úžasně, to se ti nenechá upřít. A romantice málokterá žena odolá. Život sám o osbě moc radosti nepřináší, takže každá „snaha“ se cení…

    1. Take si to rikam, ale zatim bavi. Nastesti nejsem zena a nemam tedy na sobe expiracni dobu nastavenou na minutu po půlnoci dne třicátých narozenin, takze můžu bejt v klidu 🙂

      Jinak dekuji za kompliment a abych ti ho vratil: to vis ze na ty chytre a vnimave zeny jako si ty se s takovouhle falsi nechodi 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *